Mad

Ugens Suppeinspiration – ÆrteSuppe

…………. er denne gang Ærtesuppe med koriander, fennikel og yoghurt

Ærtesuppe har en god og lang historie i vores familie, for da Josephine blev døbt i 1992, foregik den efterfølgende frokost hjemme i stuerne i det nye hus i Vangede. Frokosten var et stort tagselvbord, og jeg havde, blandt meget andet, lavet en ærtesuppe, som viste sig at blive ret populær, og som aldrig helt gik i glemmebogen.

 Ærte-Suppe på vej
Ærte-Suppe

I løbet af årene forsvandt opskriften – som så meget andet med tiden jo gør – og jeg har sidenhen udviklet en ny – som også er helt forrygende god. Det gode ved ærtesuppe er, at du kan bruge helt friske ærter i sæsonen – måske ovenikøbet fra din have – eller du kan bruge dem fra frost, som også er super gode til formålet – og meget nemt på en ganske almindelig hverdag, hvor du måske ikke har tid til at stå over kødgryderne i flere timer. Blot skal du bare sørge for at købe de ekstra fine, for de giver den bedste smag. Suppen kan laves dagen i forvejen, og bliver der mere tilbage, kan resten fryses. Jeg er selv stor tilhænger af at lave en dobbeltportion, når nu jeg alligevel er i gang.

Udover den gode smag , er den lysegrønne farve svær at modstå, budgettet bliver heller ikke slået i stykker, og så er den ultra nem at lave – den der ærtesuppe!

Du kan finde opskriften her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *