
Hvis du har bananer liggende, som er ved at blive lidt for overmodne til, at du har lyst til at spise dem, så er de absolut værd at bruge til disse bananmuffins med chokoladestykker.
De er nemme at lave, de overmodne bananer bliver brugt, de smager fantastisk, og så er de helt perfekte til at tage med på tur - eller - hvad med at I bager dem til børnenes klasse?
Tænd og indstil ovnen på 180 grader - varmluft
Smelt smørret og lad det afkøle en smule
Hak chokoladen groft
Mos bananerne og stil dem til side
Sigt mel, sukker, salt og bagepulver i en skål
Hæld det afkølede smør i blandingen og bland det forsigtigt med en dejskraber
Kom de mosede bananer i og vend det hele rundt, indtil du opnår en god og lind konsistent
Vend forsigtigt de hakkede chokoladestykker i
Hæld et par skefulde dej i hver form
Sæt kagerne i ovnen og lad dem bage ca. 20 min. - tjek evt. med en træpind/strikkepind for at se om de er færdigbagte
Ingredients
Directions
Tænd og indstil ovnen på 180 grader - varmluft
Smelt smørret og lad det afkøle en smule
Hak chokoladen groft
Mos bananerne og stil dem til side
Sigt mel, sukker, salt og bagepulver i en skål
Hæld det afkølede smør i blandingen og bland det forsigtigt med en dejskraber
Kom de mosede bananer i og vend det hele rundt, indtil du opnår en god og lind konsistent
Vend forsigtigt de hakkede chokoladestykker i
Hæld et par skefulde dej i hver form
Sæt kagerne i ovnen og lad dem bage ca. 20 min. - tjek evt. med en træpind/strikkepind for at se om de er færdigbagte