Bananmuffins med chokolade

Hvis du har bananer liggende, som er ved at blive lidt for overmodne til, at du har lyst til at spise dem, så er de absolut værd at bruge til disse bananmuffins med chokoladestykker.

De er nemme at lave, de overmodne bananer bliver brugt, de smager fantastisk, og så er de helt perfekte til at tage med på tur - eller - hvad med at I bager dem til børnenes klasse? 

Yields12 Servings

INGREDIENSER
 3 dl hvedemel
 2 dl sukker
 1 tsk bagepulver
 ½ tsk fint salt
 100 g smør
 3 bananer
 80-100 g mørk chokolade

SÅDAN GØR DU
1

Tænd og indstil ovnen på 180 grader - varmluft

2

Smelt smørret og lad det afkøle en smule

3

Hak chokoladen groft

4

Mos bananerne og stil dem til side

5

Sigt mel, sukker, salt og bagepulver i en skål

6

Hæld det afkølede smør i blandingen og bland det forsigtigt med en dejskraber

7

Kom de mosede bananer i og vend det hele rundt, indtil du opnår en god og lind konsistent

8

Vend forsigtigt de hakkede chokoladestykker i

9

Hæld et par skefulde dej i hver form

10

Sæt kagerne i ovnen og lad dem bage ca. 20 min. - tjek evt. med en træpind/strikkepind for at se om de er færdigbagte

Ingredients

INGREDIENSER
 3 dl hvedemel
 2 dl sukker
 1 tsk bagepulver
 ½ tsk fint salt
 100 g smør
 3 bananer
 80-100 g mørk chokolade

Directions

SÅDAN GØR DU
1

Tænd og indstil ovnen på 180 grader - varmluft

2

Smelt smørret og lad det afkøle en smule

3

Hak chokoladen groft

4

Mos bananerne og stil dem til side

5

Sigt mel, sukker, salt og bagepulver i en skål

6

Hæld det afkølede smør i blandingen og bland det forsigtigt med en dejskraber

7

Kom de mosede bananer i og vend det hele rundt, indtil du opnår en god og lind konsistent

8

Vend forsigtigt de hakkede chokoladestykker i

9

Hæld et par skefulde dej i hver form

10

Sæt kagerne i ovnen og lad dem bage ca. 20 min. - tjek evt. med en træpind/strikkepind for at se om de er færdigbagte

Bananmuffins med chokolade

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *