
Blommesuppe er en fantastisk dessert, som enten kan spises lun eller iskold.
Jeg kan godt lide den lune udgave - specielt i de koldere måneder, som jo er blommetiden. Det er en nem og billig dessert, som bare smager super godt.
Anret med en god skefuld vaniljeis, en lækker bid brownie eller chokoladekage eller friske bær, og du er i himlen;-)
Skær blommerne i kvarte og fjern stenene
Kom blommerne i en lille gryde med fire dl vand og kog op. Vandet skal dække blommerne
Skru lidt ned og kom den fintrevne ingefær i
Lad det småkoge i 7-8 minutter
Blend blommerne
Kom rørsukker i og varm op igen indtil sukkeret er smeltet
Tilsæt appelsinsaft og tag gryden af blusset
Hæld forsigtigt suppen op i hver tallerken og anret med is, kage, frugt eller hvad du lige er i humør til
Ingredients
Directions
Skær blommerne i kvarte og fjern stenene
Kom blommerne i en lille gryde med fire dl vand og kog op. Vandet skal dække blommerne
Skru lidt ned og kom den fintrevne ingefær i
Lad det småkoge i 7-8 minutter
Blend blommerne
Kom rørsukker i og varm op igen indtil sukkeret er smeltet
Tilsæt appelsinsaft og tag gryden af blusset
Hæld forsigtigt suppen op i hver tallerken og anret med is, kage, frugt eller hvad du lige er i humør til