Blommesuppe med appelsin og ingefær

Blommesuppe er en fantastisk dessert, som enten kan spises lun eller iskold.

Jeg kan godt lide den lune udgave - specielt i de koldere måneder, som jo er blommetiden. Det er en nem og billig dessert, som bare smager super godt.

Anret med en god skefuld vaniljeis, en lækker bid brownie eller chokoladekage eller friske bær, og du er i himlen;-)

Yields4 Servings

INGREDIENSER
 4 blommer
 4 dl vand
 1/2 tsk. finrevet ingefær
 ca 1/2 dl rørsukker - smag dig frem til du får den ønskede sødme
 saft fra 1/4 øko appelsin

SÅDAN GØR DU
1

Skær blommerne i kvarte og fjern stenene

2

Kom blommerne i en lille gryde med fire dl vand og kog op. Vandet skal dække blommerne

3

Skru lidt ned og kom den fintrevne ingefær i

4

Lad det småkoge i 7-8 minutter

5

Blend blommerne

6

Kom rørsukker i og varm op igen indtil sukkeret er smeltet

7

Tilsæt appelsinsaft og tag gryden af blusset

ANRET OG SERVER
8

Hæld forsigtigt suppen op i hver tallerken og anret med is, kage, frugt eller hvad du lige er i humør til

Ingredients

INGREDIENSER
 4 blommer
 4 dl vand
 1/2 tsk. finrevet ingefær
 ca 1/2 dl rørsukker - smag dig frem til du får den ønskede sødme
 saft fra 1/4 øko appelsin

Directions

SÅDAN GØR DU
1

Skær blommerne i kvarte og fjern stenene

2

Kom blommerne i en lille gryde med fire dl vand og kog op. Vandet skal dække blommerne

3

Skru lidt ned og kom den fintrevne ingefær i

4

Lad det småkoge i 7-8 minutter

5

Blend blommerne

6

Kom rørsukker i og varm op igen indtil sukkeret er smeltet

7

Tilsæt appelsinsaft og tag gryden af blusset

ANRET OG SERVER
8

Hæld forsigtigt suppen op i hver tallerken og anret med is, kage, frugt eller hvad du lige er i humør til

Blommesuppe med appelsin og ingefær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *