Print Options:

Blommesuppe med appelsin og ingefær

Yields4 Servings

INGREDIENSER
 4 blommer
 4 dl vand
 1/2 tsk. finrevet ingefær
 ca 1/2 dl rørsukker - smag dig frem til du får den ønskede sødme
 saft fra 1/4 øko appelsin
SÅDAN GØR DU
1

Skær blommerne i kvarte og fjern stenene

2

Kom blommerne i en lille gryde med fire dl vand og kog op. Vandet skal dække blommerne

3

Skru lidt ned og kom den fintrevne ingefær i

4

Lad det småkoge i 7-8 minutter

5

Blend blommerne

6

Kom rørsukker i og varm op igen indtil sukkeret er smeltet

7

Tilsæt appelsinsaft og tag gryden af blusset

ANRET OG SERVER
8

Hæld forsigtigt suppen op i hver tallerken og anret med is, kage, frugt eller hvad du lige er i humør til

Nutrition Facts

Servings 4