Grøntsagsdeller med kartoffel, squash og gulerod

Her er nogle grøntsagsdeller, som er virkelig gode og virkelig meget nemme at lave. Steg dem sprøde på overfladen, men sørg for at de stadig er bløde indeni. 

De smager hulens godt sammen med en god gang tomatsalat.

Skulle der blive nogle tilbage, er de ret lækre i madpakken dagen efter.

Yields12 Servings

INGREDIENSER
 4 mellemstore bagekartofler
 1 squash
 2 store gulerødder
 1 alm. løg
 2 fed hvidløg
 ¼ grøn udkernet chili - prøv dig frem
 frisk ingefær - ca. 2 cm
 3 dl havregryn
 1 æg
 salt og friskkværnet peber
 smør eller olie til stegning

SÅDAN GØR DU
2

Riv kartofler, gulerødder og squash

3

Vrid væden fra og kom de revne grøntsager i en skål

4

Hak løget og snit derefter den udkernede chili, hvidløg og ingefær fint

5

Bland det sammen med de revne grøntsager

6

Tilsæt salt og friskkværnet peber

7

Kom ægget i og bland det godt sammen

8

Tilsæt havregryn til du har den rette konsistens

9

Sæt grøntsagsfarsen i køleskabet i en halv times tid

10

Form dellerne og steg dem i smør eller olie på panden. Jeg steger dem mellem 6 og 8 min

Ingredients

INGREDIENSER
 4 mellemstore bagekartofler
 1 squash
 2 store gulerødder
 1 alm. løg
 2 fed hvidløg
 ¼ grøn udkernet chili - prøv dig frem
 frisk ingefær - ca. 2 cm
 3 dl havregryn
 1 æg
 salt og friskkværnet peber
 smør eller olie til stegning

Directions

SÅDAN GØR DU
2

Riv kartofler, gulerødder og squash

3

Vrid væden fra og kom de revne grøntsager i en skål

4

Hak løget og snit derefter den udkernede chili, hvidløg og ingefær fint

5

Bland det sammen med de revne grøntsager

6

Tilsæt salt og friskkværnet peber

7

Kom ægget i og bland det godt sammen

8

Tilsæt havregryn til du har den rette konsistens

9

Sæt grøntsagsfarsen i køleskabet i en halv times tid

10

Form dellerne og steg dem i smør eller olie på panden. Jeg steger dem mellem 6 og 8 min

Grøntsagsdeller med kartoffel, squash og gulerod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *