
Hindbærsyltetøj smager fantastisk og kan bruges til kager, brød, ost mv. Tjek denne opskrift med grillet gedeost, som smager sindsygt godt.
I opskriften her er kernerne sorteret fra, men det er slet ikke nødvendigt.
Kom hindbær og sukker i en gryde og lad det, stille og roligt, koge op
Skru ned når det koger og lad det simre 8-10 min.
Sluk for komfuret
Tilsæt saften fra citronen
Opløs en spsk. kartoffelmel med vand og hæld det derefter - lidt efter lidt - i gryden til det begynder at tykne. Det må ikke koge.
Prøv dig frem til du får den rette konsistens.
Smag til og tilsæt evt mere sukker - hvis du ønsker en sødere portion syltetøj
Kom det gennem en sigte - hvis kernerne skal frasorteres
Hæld syltetøjet på rent glas og sæt i køleskab
Ingredients
Directions
Kom hindbær og sukker i en gryde og lad det, stille og roligt, koge op
Skru ned når det koger og lad det simre 8-10 min.
Sluk for komfuret
Tilsæt saften fra citronen
Opløs en spsk. kartoffelmel med vand og hæld det derefter - lidt efter lidt - i gryden til det begynder at tykne. Det må ikke koge.
Prøv dig frem til du får den rette konsistens.
Smag til og tilsæt evt mere sukker - hvis du ønsker en sødere portion syltetøj
Kom det gennem en sigte - hvis kernerne skal frasorteres
Hæld syltetøjet på rent glas og sæt i køleskab