Hindbærsyltetøj – uden kerner

 

Hindbærsyltetøj smager fantastisk og kan bruges til kager, brød, ost mv. Tjek denne opskrift med grillet gedeost, som smager sindsygt godt.

I opskriften her er kernerne sorteret fra, men det er slet ikke nødvendigt.

Yields1 Serving

INGREDIENSER
 800 g hindbær - friske eller frosne
 300 g sukker
 1,50 spsk kartoffelmel - her må du prøve dig frem
 ca. 1/2 dl vand
 saft fra 1/4 citron
 en smule atamon til rengøring af glas - du kan bruge samme portion til alle glas

SÅDAN GØR DU
1

Kom hindbær og sukker i en gryde og lad det, stille og roligt, koge op

2

Skru ned når det koger og lad det simre 8-10 min.

3

Sluk for komfuret

4

Tilsæt saften fra citronen

5

Opløs en spsk. kartoffelmel med vand og hæld det derefter - lidt efter lidt - i gryden til det begynder at tykne. Det må ikke koge.
Prøv dig frem til du får den rette konsistens.

Smag til og tilsæt evt mere sukker - hvis du ønsker en sødere portion syltetøj

6

Kom det gennem en sigte - hvis kernerne skal frasorteres

7

Hæld syltetøjet på rent glas og sæt i køleskab

Ingredients

INGREDIENSER
 800 g hindbær - friske eller frosne
 300 g sukker
 1,50 spsk kartoffelmel - her må du prøve dig frem
 ca. 1/2 dl vand
 saft fra 1/4 citron
 en smule atamon til rengøring af glas - du kan bruge samme portion til alle glas

Directions

SÅDAN GØR DU
1

Kom hindbær og sukker i en gryde og lad det, stille og roligt, koge op

2

Skru ned når det koger og lad det simre 8-10 min.

3

Sluk for komfuret

4

Tilsæt saften fra citronen

5

Opløs en spsk. kartoffelmel med vand og hæld det derefter - lidt efter lidt - i gryden til det begynder at tykne. Det må ikke koge.
Prøv dig frem til du får den rette konsistens.

Smag til og tilsæt evt mere sukker - hvis du ønsker en sødere portion syltetøj

6

Kom det gennem en sigte - hvis kernerne skal frasorteres

7

Hæld syltetøjet på rent glas og sæt i køleskab

Hindbærsyltetøj – uden kerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *