Pesto – med ramsløg

AuthorHelle RafnCategory, , DifficultyBeginner

Denne pesto er lavet på hasselnødder og mandler. Det var, hvad jeg havde i skabet, den dag jeg manglede pesto til en toast. I denne anledning brugte jeg også resten af de ramsløg, jeg tidligere på måneden havde plukket. Det blev til en virkelig god pesto. Jeg bruger altid et godt stykke parmesan - Parmigiano Reggiano - som jeg selv river. Brug også en god olivenolien - for den kommer til at smage igennem.

Yields1 Serving

 mandler - en håndfuld
 hasselsnødder - en håndfuld
 ramsløg - 6 store blade - prøv dig frem
 parmesan - ca 50 g
 citron - et skvæt
 olivenolie
 groft salt og friskkværnet peber

1

Mandler og hasselnødder blendes først

2

Tilsæt derefter ramsløg, parmesan, citron, salt og peber samt olie

3

Blend det hele til den konsistens du ønsker ved at tilføre mere olie undervejs

Ingredients

 mandler - en håndfuld
 hasselsnødder - en håndfuld
 ramsløg - 6 store blade - prøv dig frem
 parmesan - ca 50 g
 citron - et skvæt
 olivenolie
 groft salt og friskkværnet peber

Directions

1

Mandler og hasselnødder blendes først

2

Tilsæt derefter ramsløg, parmesan, citron, salt og peber samt olie

3

Blend det hele til den konsistens du ønsker ved at tilføre mere olie undervejs

Pesto – med ramsløg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *