Print Options:

Rabarbertærte med citron og mynte

Yields6 Servings

INGREDIENSER
 ½ portion mørdej
 12 stilke rabarber - de slanke
 saften og fint revet skal fra en citron
 3 spsk sukker
 14 mynteblade - hele eller hakket fint
SÅDAN GØR DU
1

Vask og rens rabarberstilkene

2

Skær dem i stykker a 1 1/2 cm

3

Læg de skårne rabarber i en skål sammen med sukker, citronsaft, revet citronskal og mynteblade

4

Lad det trække i mindst en time

5

Tænd og indstil ovnen på 200 grader - varmluft

6

Beklæd de små tærteforme med mørdej

7

Kom de marinerede rabarberstykker i de beklædte forme - sørg for, at der ikke kommer for meget væde med, for så bliver kagen for `slatten`

8

Bages i ovnen 15-20 min - afhængig af din ovn

Portionsanret
9

Server kagen, som den er, på en dyb tallerken med lidt mynte - eller med en god vaniljeis

Nutrition Facts

Servings 6