
Denne suppe gør mig glad.
Grøntsagerne har en en dejlig sødme, som giver suppen en vidunderlig smag, og så er farven jo heller ikke værst;-)
Den er skøn, hvis du tilsætter et skævt hvidvin - men bliver ikke ringere uden.
Spis et godt brød til - evt. ristet toast med olie og hvidløg
TIPS: Hvis ikke suppen serveres umiddelbart efter, at den er lavet - så giv den lige en hurtig tur med stavblenderen, når du alligevel varmer den op.
Det gør suppen mere luftig og derved mere delikat at se på
Suppen kan laves dagen i forvejen, og bliver der mere tilbage, kan resten jo fryses.
Jeg laver altid en dobbeltportion med det samme, når nu jeg alligevel er i gang med at skrælle og snitte grøntsager.
VELBEKOMME OG NYD DEN!
Hæld lidt olie i en gryde og kom kartofler, pastinak, peberfrugter, løg og hvidløg i
Svits det hele grundigt under omrøring et par minutter. Vær obs på at grøntsagerne ikke bruner
Tilsæt bouillon, estragon (stilk og blade), paprika, salt og peber. Giv det et opkog og lad det småsimre under låg i 20 min - eller til alle grøntsagerne er møre
Fisk estragon-stilken op og blend suppen med en stavblender. Tilsæt mere væde hvis det er nødvendigt
Hæld evt hvidvin i - varm igennem under omrøring - og smag til med limesaft samt salt & peber
Dryp olivenolie på toastbrødene og sæt dem i en 225 grader varm ovn eller læg dem på brødristeren til de er sprøde. Halver et hvidløgsfed og gnid det på brødet et antal gange. Skær brødet i kvarte
Portionsanrettes i dybe skåle/tallerkener og garneres med rød peberfrugt og friskklippet purløg. Server hvidløgsbrød til
Ingredients
Directions
Hæld lidt olie i en gryde og kom kartofler, pastinak, peberfrugter, løg og hvidløg i
Svits det hele grundigt under omrøring et par minutter. Vær obs på at grøntsagerne ikke bruner
Tilsæt bouillon, estragon (stilk og blade), paprika, salt og peber. Giv det et opkog og lad det småsimre under låg i 20 min - eller til alle grøntsagerne er møre
Fisk estragon-stilken op og blend suppen med en stavblender. Tilsæt mere væde hvis det er nødvendigt
Hæld evt hvidvin i - varm igennem under omrøring - og smag til med limesaft samt salt & peber
Dryp olivenolie på toastbrødene og sæt dem i en 225 grader varm ovn eller læg dem på brødristeren til de er sprøde. Halver et hvidløgsfed og gnid det på brødet et antal gange. Skær brødet i kvarte
Portionsanrettes i dybe skåle/tallerkener og garneres med rød peberfrugt og friskklippet purløg. Server hvidløgsbrød til